Doprava s OMH: Ulice Na Valech

Radní pro dopravu MČ Praha 6 Ondřej Matěj Hrubeš zve občany ulice Na Valech ke společnému jednání nad dopravou v ulici Na Valech. Cílem setkání je vyhodnotit nový režim dopravy v úseku K Brusce – Pod Baštami.

Opatření realizované na základě podnětů místních na zklidnění dopravy v této ulici vyvolalo řadu otázek a diskuzi. Proto se radnice rozhodla v ulici provádět místní šetření a po dvou měsících vyhodnotit společně s místními občany provedené úpravy.

„Kromě nového šikmého parkování dostávám hodně podnětů i ke změnám zón placeného stání ve smyslu přebarvení fialových zón na modré. Někteří zase navrhují instalaci zpomalovacích polštářů u křižovatky Na Valech x K Brusce. Proto budu rád, že všechny podněty budeme moci probrat společně. A v případě, že někomu se termín nehodí, je možné náměty na řešení dopravy zaslat na můj e-mail ohrubes@praha6.cz,“ říká Ondřej Matěj Hrubeš (ODS), radní pro dopravu MČ Praha 6.

Setkání se uskuteční ve středu 27. listopadu 2024 od 17 hod. v budově ÚMČ Praha 6, Čs. armády 23, 6. patro – zastupitelský sál.